Img 3655 (3)Om Kerstin

Det var ikke svært at tage skridtet fra guidede meditationer og afspænding, ud i naturen med Virtual Reality.

For ligesom afspænding og Mindfulness, kan VR virkelig gøre noget for vores velvære og give indre ro.

Jeg har valgt det område, både for at jeg var seriøst udbrændt i 90´erne og ved hvor galt det kan gå. Men også for at jeg har indset mine kompetencer indenfor området (mine meditations-cd´er var Danmarks bedst solgte den gang).

Og min samiske afstamning gør, at jeg har naturen i blodet.

Alt i alt en rigtigt god kombination, sammen med min universitetsuddannelse i information og kommunikation. 

Mine cd’er, serien ”På rejse med sjælen” sælger jeg nu digitalt via min virksomhed  www.soullibrary.dk. Her finder du også tantra-cd´en Tantra Touch.

Foruden at arbejde med ovenstående, har jeg udviklet et kalender-ur for mennesker med demens, Dintido. Dette og andre produkter kan du finde i min webshop: www.joyandcare.dk

 

Om Thomas

For nogle år siden skiftede jeg karriere. Fra i en årrække, at have rejst verden rundt, først med skib, som maskinmester, og senere med fly, som tekniker, skiftede jeg retning. Mit fokus ændrede sig, og jeg begyndte at arbejde med mennesker, i stedet for maskiner.

 

En dag blev jeg handikapledsager i min fritid. Det viste sig at være enormt givende. Og jeg begyndte til yoga. Her opdagede jeg, hvor meget jeg igennem hele livet, havde taget min krop for givet, og bare forventet, at den ville lystre, og gøre som det forventedes.

Jeg fik kontakt til kroppen igen, og uddannede mig til yogalærer. I arbejdet med at komme ud af hovedet, og ned i kroppen, var det naturlige næste skridt for mig, at tage en massøruddannelse.

Det er en fornøjelse at arbejde med kroppen, og jeg nyder at støtte mennesker i at gøre noget godt for dem selv via yoga, og med massage. Og vi kan gøre endnu mere:

Med Virtual Reality, kan jeg komme ud til flere mennesker, og hjælpe med at formidle indre ro. Virtual Reality er et fantastisk værktøj. Og brugt rigtigt, kan det hjælpe med at stimulere det parasympatiske nervesystem, og forebygge stress hos mennesker.

Se dét finder jeg interessant.