Generelt om VR-briller til smartphones

Synsfeltet

Synsfeltet er afgørende for at du får en indlevende oplevelse. Synsfeltet i en VR-brille skal helst være over 100 grader bredt. Dette er vigtigt for at undgå at se det sorte felt ude vid siderne. Det kan have den betydning, at man ikke føler, at man er i den virtuelle verden. Skærmen man ser på, igennem linserne i VR-brillen, er jo mobiltelefonens skærm. Det er derfor kvaliteten af telefonens skærm, som har stor betydning for hvilket billede man får præsenteret. Med telefoner med en større skærm, som f.eks. Samsung Galaxy S9 eller iPhone X, får man et 110 graders synsfelt. Det er derfor vigtigt, at man tager sin telefon i betragtning, når man investerer i sin VR-brille.

 

Billedkvalitet

Kvaliteten af billedet er afhængigt af følgende:

  • Mobiltelefonskærmens opløsning (vigtigst)
  • Linsernes kvalitet
  • Linsernes indstillinger

De nyere mobiltelefoner har en væsentlig bedre opløsning på skærmen. Linsernes indstillingsmuligheder har derfor større betydning end tidligere, da det er selve opløsningen, som sikrer kvaliteten af det som ses.

Indbyggede høretelefoner

Nogle VR-briller har indbyggede høretelefoner og bruger Bluetooth. På den måde slipper man for ledninger og udfordringen i, at mange mobiltelefoner ikke har et jackstik.

Generelt om VR-briller

Hvis vi vil vide mere om VR-briller til smartphone generelt, tryk her

 

BOBO VR Z6 (bedste køb)

BOBO VR Z6 er imponerende, da den har det hele indbygget og er nem at anvende.
Detaljer som er nødvendige for at give en komplet VR-oplevelse er allerede installeret og VR-brillen er også praktisk med sit foldbare design.

Passer til smartphones med en skærmstørrelse fra 4.7″ til 6.3″ 

 

BOBO Z4 VR 3D

BOBO Z4 VR 3D er en meget populær VR-brille, kun overgået af briller som storebror BOBO VR Z6 eller Shinecon 6.

BOBO Z4 VR 3D tilbyder det mest nødvendige for en god VR-oplevelse, uden at gå på kompromis med kvaliteten i forhold til prisen.

Passer til smartphones med en skærmstørrelse fra 4.7″ til 6.2″

Shinecon 6

Shinecon 6 vinder frem med deres ergonomiske design, som giver høj komfort. Der er mange tilpasningsmuligheder, som sikrer at alle kan bruge brillen, da der også er plads til brug af briller.

Denne VR-brille kommer med stereo-høretelefoner, som har en ganske fin lydkvalitet til prisen, men skulle du ønske at bruge dine egne høretelefoner, kan de nemt klikkes af.

Shinecon 6 levere 90 til 110 graders linser som giver dig en god VR-oplevelse, også selvom du skulle have synsproblemer, da skarpheden i linserne kan justeres.

Shinecon 6 passer til smartphones med en skærmstørrelse fra 4”- 6”

 

Shinecon VR 4 3D panorama

Shinecon VR 4 3D panorama giver dig en god oplevelse.

Brillerne er ergonomiske og designet gør at du nemt kan ligge ned når du bruger dem. Bløde skumpuder i hovedtelefonerne giver en yderst behagelig og komfortabel oplevelse, også i længere tid.

Shinecon 4 3D Panorama VR passer til smartphones med en skærmstørrelse fra 4.5” – 6”